Polițiștii din Mehedinți fac anchetă după ce un șofer a acroșat, azi, cu autobuzul, un copil de 14 ani, când traversa strada pe trecerea de pietoni, în Drobeta-Turnu Severin. În loc să anunțe accidentul sau să îl ducă pe copil la spital, șoferul l-a dus acasă.

Șoferul autobuzului este acuzat că, în loc să sune la 112, a urcat victima, un copil de 14 ani, în autobuz și a lăsat-o în apropierea locuinței.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Mehedinți, Mădălina Viziru, a declarat că accidentul s-a produs, luni, pe fondul neacordării de prioritate la trecerea de pietoni, șoferul unui autobuz lovind un pieton în vârstă de 14 ani. Poliția a fost sesizată de o femeie, martor la întreaga scenă.

„Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce conducea un autobuz pe strada Crișan, la intersecția cu strada Păcii, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton în vârstă de 14 ani, acroșându-l și accidentându-l ușor, după care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind depistat la ora 14.50 pe strada Topolniței. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, a declarat, pentru Mediafax, Mădălina Viziru.

Copilul a fost dus la spital de mama sa, dar nu a necesitat internare.

”S-a prezentat la spital cu mama lui. A plecat acasă. E o contuzie ușoară dorso-lombară”, a declarat, pentru Mediafax, Carmen Belgiu, asistent șef de tură în cadrul spitalului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/copil-lovit-de-un-autobuz-in-loc-sa-sune-la-112-soferul-l-a-dus-acasa-46259.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/copil-lovit-de-un-autobuz-in-loc-sa-sune-la-112-soferul-l-a-dus-acasa-46259-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv