Reamintim că din componența viitorul Guvern nu vor mai face parte unii dintre miniştrii Cabinetului Tudose, printre care Marcel Ciolacu şi Marius Nica, care şi-a anunţat deja demisia din funcţia de ministru al Fondurilor Europene.

 ALDE a susţinut că îşi vor păstra portofoliile deţinute la Externe, Mediu, Energie şi Relaţia cu Parlamentul. Parlamentul va fi convocat în sesiune extraordinară, astfel încât în data de 29 ianuarie va avea loc votul de învestitură pentru noul guvern, după cum a anunţat, miercuri, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Dragnea afirma, săptămâna trecută, că preşedintele Klaus Iohannis a ales stabilitatea prin desemnarea Vioricăi Dăncilă în funcţia de prim-ministru. 

„Preşedintele a ales stabilitatea în ciuda presiunilor partidelor din Opoziţie şi a altora de a refuza propunerea PSD şi îi mulţumim pentru asta şi apreciem în mod deosebit. Intrarea într-o criză politică ar fi fost un lucru grav pentru România, preşedintele a vrut să evite asta. PSD va guverna, împreună cu ALDE, în baza mandatului obţinut prin votul românilor, pentru a îndeplini programul de guvernare şi pentru a împlini aşteptările românilor”, a afirmat Dragnea citat de Agerpres. 

Tag-uri:
psd, guvern, viorica dancila, sedinta, ministri, schimbari

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1054.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1054-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Reamintim că din componența viitorul Guvern nu vor mai face parte unii dintre miniştrii Cabinetului Tudose, printre care Marcel Ciolacu şi Marius Nica, care şi-a anunţat deja demisia din funcţia de ministru al Fondurilor Europene. ALDE a susţinut că îşi vor păstra portofoliile deţinute la Externe, Mediu, Energie şi Relaţia cu...

Preluat de la EVZ