Maria Ghiorghiu a postat pe siteul său o viziune despre o nouă tragedie, care în opinia sa ar urma să aibă loc în Munții Alpi.

„În această după-amiază, în timp ce scriam aici, pe blog, aud, dragilor, un glas care spunea ceva cutremurător. Glasul spunea așa: ‘Tradegie! Tragedie în Alpi!’ După care, glasul dispare, iar eu mă gândesc cu durere în suflet la ceea ce urmează să auzim despre tragedia din Alpi. Să ne rugăm la bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca să aibă grijă de noi toți fii Săi, oriunde ne-am afla pe acest Pământ,” a fost mesajul pe care Maria Ghiorghiu l-a transmis fanilor săi.

Clarvăzătoarea a mai făcut dezvăluiri incendiare despre ce se va întâmpla cu România în perioada următoare și despre izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial.

„Rușii sunt cu ochii pe noi pentru Deveselu, am primit un mesaj în care fug oițele de la Deveselu”, a declarat clarvăzătoarea în emisiunea „Voi cu Voicu”.

Seria de dezvăluiri înfricoșătoare despre viitorul țării noastre a continuat, Maria Ghiorghiu precizând că în România va urma o revoluție mai mare ca cea din 1989.

Parlamentul României, la un pas de o CATASTROFĂ. Scenariu sumbru pentru aleşii neamului

„Am scris și în 2016 ca Revoluția din 89 a fost o revolutie de catifea, am văzut proteste peste tot și în București. Vor fi și morți și răniți. România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vor ieși în stradă. Vor fi la început civili, apoi se va ajunge la adevărata revoluție mare. Vedeam oamenii cum se îmbrânceau, cum țipau. Vedeam o încăpere, era o mamă și strângea copilul în brațe și spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros. Tot ce se întâmplă duce spre o revoluție. Sunt și vor fi influențe externe. Tot ce se întâmplă, duce spre o revoluție”, a spus Maria Ghiorghiu.

Ne va lovi UN MARE CUTREMUR! Vor fi mulți morți! Premoniția care a îngrozit România

Tag-uri:
maria ghiorghiu, clarvazatoarea, tragedie, alpi, blog

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1108.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1108-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Maria Ghiorghiu a postat pe siteul său o viziune despre o nouă tragedie, care în opinia sa ar urma să aibă loc în Munții Alpi. „În această după-amiază, în timp ce scriam aici, pe blog, aud, dragilor, un glas care spunea ceva cutremurător. Glasul spunea așa: ‘Tradegie! Tragedie în Alpi!’...

Preluat de la EVZ