Ocuparea funcției de rector al Academiei de Poliție se va decide la nivelul instituției de învățământ conform procedurilor stabilite în domeniul legislației specifice învățământului superior. În vârstă de 41 de ani, comisarul șef de poliție Iacob Adrian este absolvent al Facultății de Drept a Academiei de Poliție și și-a început cariera în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1998 ca ofițer de poliție judiciară.

În cadrul Academiei de Poliție, ofițerul a deținut mai multe funcții, printre care decan al Facultății de Poliție, șef al Catedrei de Ordine Publică și director al Consiliului pentru Studii Universitare de Doctorat.

”Principalele priorități ale noului rector le reprezintă organizarea în cele mai bune condiții a examenelor de absolvire și a celor de admitere în Academia de Poliție și menținerea unui climat organizațional riguros, specific unei instituții de învățământ superior care pregătește ofițerii de carieră ai Ministerului Afacerilor Interne”, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

Tag-uri:
rector, Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, MAI, Carmen Dan, Iacob Adrian

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1075.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1075-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Ocuparea funcției de rector al Academiei de Poliție se va decide la nivelul instituției de învățământ conform procedurilor stabilite în domeniul legislației specifice învățământului superior. În vârstă de 41 de ani, comisarul șef de poliție Iacob Adrian este absolvent al Facultății de Drept a Academiei de Poliție și și-a...

Preluat de la EVZ