Cel mai probabil, bagajele clujenilor au ajuns la Craiova. Încurcătura a fost făcută la Londra de angajații aeroportului, derutați de faptul, că pe platfortma de îmbarcare erau două avioane ale Wizz Air, unul cu destinația Cluj Napoca iar al doilea, pentru Craiova.

 Zborul pentru Cluj a fost amânat cu două ore, acesta trebuind să decoleze la ora 19.00, dar a decolat doar la ora 21. ”Când am ajuns pe AeroportulCluj, în jurul orei 2.00, am aflat că în locul bagajelor noastre au venit cele care trebuiau să plece la Craiova. Nu ne-a spus nimeni unde sunt bagajele noastre, dar am tras concluzia că ale noastre sunt la Craiova, dacă ale lor au ajuns la Cluj. Am discutat aseară cu o angajată, dar eram 100 de oameni cu această problemă. A fost aglomerație mare și am renunțat. Am mers luni diminerața la Aeroport pentru a face actele de recuperare a bagajelor”, a spus un clujean care a rămas fără cele șase bagaje. 

În perioada următoare compania aviatică va demara o serie de proceduri pentru recuperarea bagajelor inversate și predarea acestora către proprietarii lor.

Tag-uri:
Londra, Cluj, Wizz Air

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1057.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1057-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Cel mai probabil, bagajele clujenilor au ajuns la Craiova. Încurcătura a fost făcută la Londra de angajații aeroportului, derutați de faptul, că pe platfortma de îmbarcare erau două avioane ale Wizz Air, unul cu destinația Cluj Napoca iar al doilea, pentru Craiova. Zborul pentru Cluj a fost amânat cu două...

Preluat de la EVZ