Pedeapsa a fost amânată pe un termen de încercare de doi ani, iar decizia nu este una definitivă, putând fi atacată la Tribunalul Bucureşti. „Constată că infracţiunile deduse judecăţii sunt concurente şi, contopind pedepsele anterioare, stabileşte pedeapsa rezultantă de 9 luni şi 10 zile închisoare”, se arată în minuta deciziei Judecătoriei Sectorului 5.

Ce a spus acuzatul

Este cazul lui Daniel Nicolae Bufu, care, în faţa instanţei şi-a recunoscut faptele. „Recunosc şi regret fapta. Eram pe o stradă, în spatele blocului, unde aveam parcată maşina. Numerele erau expirate de câteva săptămâni şi aveam carnetul suspendat. A apărut maşina de gunoi de la REBU şi a trebuit să mut autoturismul câteva maşini mai încolo, 5-6 metri, e o stradă foarte mică. Când am mutat maşina, după colţ a apărut Poliţia. Ştiu că nu aveam voie să urc la volan, dar nu puteam să o împing, pentru că nu aveam cu cine. Îmi pare rău”, a declarat bucureşteanul, audiat la ultimul termen de judecată.

Condamnare sub supraveghere

Deşi instanţa a amânat executarea pedepsei pe o perioadă de doi ani de la decizia definitivă, bucureşteanul trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa şi să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea.

Tag-uri:
bucurestean, condamnat, masina, permis, numere de inmatriculare

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1028.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1028-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Pedeapsa a fost amânată pe un termen de încercare de doi ani, iar decizia nu este una definitivă, putând fi atacată la Tribunalul Bucureşti. „Constată că infracţiunile deduse judecăţii sunt concurente şi, contopind pedepsele anterioare, stabileşte pedeapsa rezultantă de 9 luni şi 10 zile închisoare”, se arată în minuta...

Preluat de la EVZ