Liderii republicani și democrați din Senatul SUA au ajuns la un acord care va permite aprobarea unui buget tranzitoriu pentru reluarea activităților instituțiilor guvernamentale, informează cotidianul The Washington Post.

Senatul și Camera Reprezentanților din Statele Unite urmează să aprobe rapid proiectul pentru un buget federal tranzitoriu, astfel că blocajul instituțiilor federale ar urma să se încheie luni seară, după doar trei zile.

“Vom vota pentru reluarea activităților instituțiilor guvernamentale”, a declarat Charles E. Schumer, liderul minorității democrate din Senatul SUA.

În schimbul susținerii pentru proiectul bugetar tranzitoriu, politicienii democrați și unii republicani au cerut garanții din partea liderului majorității republicane din Senat, Mitch McConnell, privind un vot în domeniul imigrației în următoarele săptămâni.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/acord-intre-liderii-republicani-si-democrati-pentru-reluarea-activitatilor-guvernamentale-in-sua-46264.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/acord-intre-liderii-republicani-si-democrati-pentru-reluarea-activitatilor-guvernamentale-in-sua-46264-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv