O femeie în vârstă de 67 de ani a murit, iar un bărbat de 73 de ani a fost rănit după ce mașina în care se aflau a fost lovită, luni, de un tren în localitatea Oșorhei, județul Bihor, deoarece șoferul nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată.

Potrivit IPJ Bihor, mașina în care se aflau cele două victime a intrat în coliziune laterală cu un tren de călători, care circula pe direcția Oradea – Cluj Napoca.

”În localitatea bihoreană Oșorhei, un bărbat de 73 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 767/E, pe direcția Oșorhei – Alparea, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu semnale acustice și luminoase aflate în funcțiune și a intrat în coliziune laterală dreapta cu un tren de călători, care circula pe direcția Oradea – Cluj Napoca. În urma accidentului, o femeie de 67 de ani, din localitatea bihoreană Haieu, pasageră în autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Totodată, conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital”, arată IPJ Bihor.

Polițiștii rutieri din Bihor continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Sursă foto/video: bihon.ro

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/accident-masina-lovita-in-plin-de-tren-o-femeie-a-murit-soferul-de-73-de-ani-ranit-46254.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/accident-masina-lovita-in-plin-de-tren-o-femeie-a-murit-soferul-de-73-de-ani-ranit-46254-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv