Potrivit informațiilor acestora, duminică va fi rece şi va ninge, dar cantităţile de zăpadă nu vor fi unele însemnate.

„Duminică, ţara noastră va fi abordată de un ciclon mediteranean, iar precipitaţiile se vor extinde în toată ţara. Vor fi în prima parte a zilei lapoviţă şi ninsoare, vântul se va intensifica în vest şi sud-vest şi la munte, iar noaptea va fi viscol în partea de sud-est a ţării. Totuşi, vom avea o vreme mai caldă decât normalul acestei perioade”, a spus Mirela Polifronie,  meteorolog în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), scrie Libertatea.

De luni, însă, odată ce precipitaţiile vor fi tot mai reduse, temperaturile vor începe să scadă, iar minimele ar putea ajunge până la -15 grade Celsius.

„În Bucureşti, în prima parte a zilei de sâmbătă va ploua, apoi precipitaţiile se vor transforma în ninsoare. Se va depune un strat de aproximativ 4-6 centimetri, deci nu poate fi vorba de ninsoare abundentă. Şi duminică este posibil să se mai înregistreze căderi de zăpadă, slabe cantitativ, iar de luni Capitala, la fel ca restul ţării, se va confrunta cu scăderea accelerată a temperaturii”, a mai anunţat meteorologul ANM.

Tag-uri:
vremea, schimbari temperatura, vremea duminica, vremea luni

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-973.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-973-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialVremea
Potrivit informațiilor acestora, duminică va fi rece şi va ninge, dar cantităţile de zăpadă nu vor fi unele însemnate.„Duminică, ţara noastră va fi abordată de un ciclon mediteranean, iar precipitaţiile se vor extinde în toată ţara. Vor fi în prima parte a zilei lapoviţă şi ninsoare, vântul se va...

Preluat de la EVZ