Jandarmeria Capitalei face o analiză după ce, în spațiul public, au apărut imagini cu un jandarm care lovește mai multe persoane, participanți la protestul care a avut loc sâmbătă.

Reacția, în timp ce protestatarii încercau să îndepărteze gardul de delimitare instalat de forțele de ordine. 

“Este vorba de o acțiune individuală a unui jandarm dintr-un dispozitiv de mai mulți jandarmi. Se va face o analiză asupra modului de acțiune”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

Potrivit imaginilor apărute în spațiul public, mai mulți protestatari aflați, sâmbătă seara, la protestul de la Piața Universității, încercau să îndepărteze gardul instalat de jandarmi pentru a ajunge pe carosabil. Jandarmii încercam să îi împiedice să blocheze stradă, unul dintre ei lovind cu pumnul mai mulți participanți la protest.

Imaginile sunt analizate de conducerea Jandarmeriei Capitalei. Ulterior, șefii jandarmului vor asculta punctul de vedere al acestuia.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/verificari-la-jandarmeria-capitalei-dupa-ce-un-jandarm-a-lovit-mai-multi-protestatari-46227.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/verificari-la-jandarmeria-capitalei-dupa-ce-un-jandarm-a-lovit-mai-multi-protestatari-46227-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv