Reprezentanți ai companiei Twitter, care analizează implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale americane din 2016, au transmis sâmbătă că vor notifica o parte a utilizatorilor care au fost expuși materialelor de propagandă rusești în timpul campaniei, relatează site-ul agenției de presă Reuters.

Twitter a anunțat că va trimite emailuri către peste 650.000 de utilizatori ai rețelei de socializare din SUA care au urmărit, distribuit sau reacționat la postări asociate cu o agenție rusă, suspectată că se ocupă cu răspândirea materialelor propagandistice.

Agenția de Cercetare pe Internet este o companie din Rusia care, potrivit mai multor oficiali americani, se ocupă cu răspândirea materialelor propagandistice favorabile Rusiei, folosind conturi false pe rețelele de socializare.

Compania Twitter a anunțat că a suspendat conturile folosite pentru răspândirea informațiilor propagandistice.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/vtwitter-va-notifica-utilizatorii-care-au-fost-expusi-propagandei-ruse-in-timpul-alegerilor-din-2016-46221.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/vtwitter-va-notifica-utilizatorii-care-au-fost-expusi-propagandei-ruse-in-timpul-alegerilor-din-2016-46221-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv