Remarca a fost făcută unui şofer aflat pe o maşină similară, pentru o greşeală în trafic a acestuia. Reacţia celui mustrat a fost următoarea: i-a transmis prin stație bărbatului să tragă pe dreapta şi după ce acesta s-a conformat a scos o ţeavă cauciucată şi, chiar acolo, în plină şosea, l-a bătut pe cel care îi atrăsese atenția, scrie Gazetadecluj.

“Un tânăr, de 28 de ani, din Mintiu Gherlii, a depus o plângere la Secţia 7 Poliţie prin care a sesizat faptul că a fost victima unei agresiuni.

Acesta a reclamat faptul că, aflându-se pe centura ocolitoare a localităţii Apahida, în apropiere de Bulevardul Muncii, un bărbat l-a agresat, în urma unei dispute avute prin staţiile de emisie-recepţie a autovehiculelor conduse. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută de Codul penal”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Tag-uri:
centura, psihopat, bataie, trafic, romania

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-998.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-998-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Remarca a fost făcută unui şofer aflat pe o maşină similară, pentru o greşeală în trafic a acestuia. Reacţia celui mustrat a fost următoarea: i-a transmis prin stație bărbatului să tragă pe dreapta şi după ce acesta s-a conformat a scos o ţeavă cauciucată şi, chiar acolo, în plină...

Preluat de la EVZ