PNL-iștii se declară convinși că inclusiv consiliile judeţene şi administraţiile locale ale PSD vor face “presiuni” către propriul Guvern să implementeze această măsură ca să nu fie afectate investiţiile sau cheltuielile autorităţilor cu spitalele, şcolile sau grădiniţele.

Liberalii menţionează că efectele negative au apărut deja, în contextul în care unele administraţii locale fac concedieri de personal, reduc salariile sau cresc taxele şi impozitele. 

“În următoarea perioadă, Comisia pentru fonduri europene (n.r. a PNL) va demara o strângere de semnături în rândul membrilor UNCJR (Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România) pentru a convinge noul guvern că este absolut necesar ca măcar 25% din fondurile europene să fie direcţionate înspre administraţiile locale. Dacă termenul nu este doar o lozincă pentru PSD, atunci acesta este un pas obligatoriu şi absolut necesar”, a anunțat preşedintele comisiei liberale, Petru Luhan, pe pagina de Facebook a partidului.

“Decizia stupidă a guvernului PSD-Tudose de a reduce impozitul pe venit, afectând direct bugetele administraţiilor locale şi fără a veni cu măsuri compensatorii viabile, va conduce la diminuarea capacităţii administrative a comunelor, oraşelor, municipiilor şi judeţelor. Scăderea cotelor din impozitul pe venit de la 82% la 71,5% va lăsa fără aer administraţiile locale”, spune liberalul.

Tag-uri:
pnl, primari, guvern, psd, alde, fondurile, europene, semnaturi

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1013.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1013-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
PNL-iștii se declară convinși că inclusiv consiliile judeţene şi administraţiile locale ale PSD vor face 'presiuni' către propriul Guvern să implementeze această măsură ca să nu fie afectate investiţiile sau cheltuielile autorităţilor cu spitalele, şcolile sau grădiniţele.Liberalii menţionează că efectele negative au apărut deja, în contextul în care unele administraţii locale...

Preluat de la EVZ