Se putea transforma în coşmar călătoria a 300 de pasageri de la bordul unui avion British Airways care se pregătea de decolare de la Londra în direcţia Mauritius pentru un zbor de 11 ore: cu puţine secunde înainte ca avionul să plece de pe aeroprotul Gatwick, poliţia a descins în cabina de pilotaj pentru a pune cătuşele comandantului care tocmai punea mâna pe manete, beat, notează presa britanică.

Alarma s-a declanşat atunci când poliţia a primit un apel de la câţiva colegi ai companiei aeriene îngrijoraţi pentru soarta pasagerilor şi a membrilor echipajului de la bordul Boeingului 777 gata de plecare: în apel se cerea intervenţia forţelor de ordine fiindcă plana suspiciunea că pilotul era beat. Poliţia din Sussex a fost rapidă şi l-a arestat pe beţivanul de 49 de ani, cu acuzaţia de desfăşurare a muncii proprii având un nivel al alcoolului în sânge superior limitelor admise.
.
”Poliţiştii au venit într-un suflet, s-au năpustit asupra avionului şi au mers direct la cabina de pilotaj – a spus un purtător de cuvânt al companiei aeriene SUN- comandantul a fost încătuşat şi dus la cercetări. Inconvenientul provocat a provocat o întârziere de mai mult de două ore faţă de programul de zbor, până când la manete a sosit un alt pilot…treaz”. ”Chestiunea ne preocupă foarte serios- a continuat purtătorul de cuvânt – ne cerem scuze pentru întârziere tuturor clienţilor noştri”.

Tag-uri:
pilotul, Londra, compania, British Airways, beat, pasageri, pericol

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-993.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-993-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Se putea transforma în coşmar călătoria a 300 de pasageri de la bordul unui avion British Airways care se pregătea de decolare de la Londra în direcţia Mauritius pentru un zbor de 11 ore: cu puţine secunde înainte ca avionul să plece de pe aeroprotul Gatwick, poliţia a descins...

Preluat de la EVZ