Fetița în vârstă de 11 ani se îndrepta spre școală în momentul în care necunoscutul încearcă să o apuce de ghiozdan, urmărind-o câțiva zeci de metri, până când aceasta a început să fugă.

Poliția investighează în aceste momente înregistrarea camerei de supraveghere din intersecția străzilor Munn cu Liverton Drive, din Manchester.

Incidentul a avut loc pe 10 ianuarie 2018.

John Southern, un tată a două fetițe a declarat că: ”Totul s-a întâmplat chiar în fața ușii mele, iar eu am trei copii. Este o problemă foarte gravă pentru mine”.

”Fiica mea cea mare a plecat la școală la doar câteva minute după acest incident. Mama ei a primit un email de scoala așa că am verificat înregistrarea”, a mai spus acesta, scrie The Sun.

Tag-uri:
fetita, pedofil, parc, imagini, incredibil

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-980.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-980-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Fetița în vârstă de 11 ani se îndrepta spre școală în momentul în care necunoscutul încearcă să o apuce de ghiozdan, urmărind-o câțiva zeci de metri, până când aceasta a început să fugă.Poliția investighează în aceste momente înregistrarea camerei de supraveghere din intersecția străzilor Munn cu Liverton Drive, din...

Preluat de la EVZ