Meciul din optimile de finală ale Australian Open dintre Simona Halep (1 WTA) și Naomi Osaka (72 WTA) a fost programat luni, de la 17:00, ora locală, 08:00, ora la București.

Halep luptă pentru a-și egala cea mai bună performanță de la Australian Open, aceea de a ajunge în sferturile de finală. Numărul 1 mondial se va lupta în optimi cu Osaka, dar și cu oboseala acumulată în partida cu Lauren Davis, meci disputat de-a lungul a 3 ore și 45 de minute.

Întâlnirea cu Naomi Osaka va avea loc luni dimineața, nu înainte de 08:00, ora României, pe arena Margaret Court, și va fi al patrulea meci al zilei.

Deși avea programată o sesiune de antrenament duminică, Simona a spus pas și a ales să se recupereze după ce Davis și glezna accidentată i-au dat bătăi de cap.

Stere Halep: Eu i-am spus Simonei că 95% dintre români o iubesc

Cu siguranță nivelul de popularitate al Simonei Halep a crescut considerabil odată cu preluarea șefiei clasamentului mondial, iar tatăl tenismenei, Stere Halep, consideră că fiica sa este iubită în România, deși are parte și de critici.

Într-o intervenție la Radio Sport 1, Stere Halep a dezvăluit ce i-a spus fiicei sale într-o discuție față în față: “Eu i-am spus Simonei că 95% dintre români o iubesc. Cei 5% sunt care mai vorbesc contra ei. Acești oameni care vorbesc urât sunt total străini față de tenisul din România. Nu sunt de condamnat pentru că și ei au o parere”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/optimi-de-finala-australian-open-a-fost-stabilita-ora-meciului-dintre-simona-halep-si-naomi-osaka-46229.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/optimi-de-finala-australian-open-a-fost-stabilita-ora-meciului-dintre-simona-halep-si-naomi-osaka-46229-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv