Oana Lis trece, de ceva timp, printr-o criză financiară care pare că nu se mai sfârșește. Aceasta le-a arătat tuturor în ce constă cina ei, postând pe Facebook o fotografie cu ceea ce mănâncă. Ei bine, soţia fostului edil al Capitalei a avut poftă de pate şi chiar asta a mâncat, informează Spy News.

„Cina mea din seara asta!!! Visând la Sushi!!!Dar e chiar foarte bun şi convenabil ca preţ. Și chiar îmi era poftă…”, a scris Oana Lis. 

Internauții au reacționat imediat și au criticat-o, însă Oana Lis le-a explicat că este vorba doar de o poftă și că și-ar permis să-și cumpere orice altceva dacă și-ar fi dorit. De asemenea, soția fostului edil al Capitalei a primit și foarte multe mesaje de încurajare de la fanii internauți.

Tag-uri:
vedeta, falita, oana lis fara bani, oana lis pate

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/oana-lis-facebook.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/oana-lis-facebook-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialMonden
Oana Lis trece, de ceva timp, printr-o criză financiară care pare că nu se mai sfârșește. Aceasta le-a arătat tuturor în ce constă cina ei, postând pe Facebook o fotografie cu ceea ce mănâncă. Ei bine, soţia fostului edil al Capitalei a avut poftă de pate şi chiar asta...

Preluat de la EVZ