Ancheta polițiștilor din Făget a demarat pe 27 noiembrie, anul trecut, în momentul în care un bărbat a reclamat faptul că din mașina aflată pe o stradă din oraș i-au dispărut nu mai puțin de 5000 de lei.

Hoții au folosit o nouă metodă

Cum geamurile și ușile mașinii erau intacte, polițiștii au luat în calcul faptul că hoțul sau hoții au folosit chei potrivite. După ce au extins cercetările, și-au dat seama că de fapt infractorii au folosit o tehnică mai nouă și anume un aparat care bruiază undele emise de telecomanda pentru închiderea centralizată, potrivit banatulazi.ro.

 Polițiștii i-au identificat pe hoți și după verificări amanunțite au depistat că cei doi s-au mai aflat și în preajma altor mașini din care s-au furat sume importante de bani. Infractorii pândeau mașinile ce aparțineau unor firme, iar în momentul în care șoferii se dădeau jos și plecau, bruiau telecomenzile, astfel că mașinile rămâneau deschise. Când șoferii nu mai erau în zonă, hoții operau în voie.

Tag-uri:
masini, furt, metoda, politie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1025.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1025-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Ancheta polițiștilor din Făget a demarat pe 27 noiembrie, anul trecut, în momentul în care un bărbat a reclamat faptul că din mașina aflată pe o stradă din oraș i-au dispărut nu mai puțin de 5000 de lei.Hoții au folosit o nouă metodăCum geamurile și ușile mașinii erau intacte,...

Preluat de la EVZ