Tom Hiddleston, Idris Elba și James Norton au fost cu toții vehiculați ca potențiali succesori ai lui Daniel Craig, însă, potrivit Daily Star, nimeni nu respinge in totalitate ideea ca rolul agentului 007 să-i fie dat unui actor mai tânăr și mai puțin cunoscut în lumea filmului. 

Editorul de film al Spectre, Lee Smith, susține un nume surpriză pentru viitorul chip al lui James Bond. Este vorba despre Harry Styles, fost membru al trupei One Direction, actual interpret solo și cunoscut în lumea cinematografiei pentru rolul din Dunkirk. 

„Harry ar putea să o facă. Dacă vor un Bond mai tânăr, de ce nu? El poate face asta”, a spus Smith. 

Dacă rolul îi va fi dat, într-adevăr, lui Harry Styles, am avea de-a face cu cel mai tânăr Bond din istorie. Englezul urmează să împlinească 24 de ani pe 1 februarie. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/james-bond-va-avea-o-noua-fata-unul-dintre-actori-ar-putea-avea-doar-24-de-ani-46235.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/james-bond-va-avea-o-noua-fata-unul-dintre-actori-ar-putea-avea-doar-24-de-ani-46235-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv