Focul a izbucnit la Hotelul Eurostars David, de patru stele, la câteva blocuri distanță de râul Vltava și aproape de Teatrul Național din capitala Cehiei.

Departamentul de Pompieri din Praga a a anunțat că 40 de oameni au fost evacuați după izbucnirea incendiului, în cursul zilei de ieri. „Pot să confirm că nu am reușit să salvăm două persoane”, a spus purtătorul de cuvânt al Ambulanței din Praga, Jana Postova.

„Tratăm acum 7 persoane, trei dintre ele în stare gravă, două au nevoie de ventilație pulmonară”, a spus ea.

Martin Kavka, purtător de cuvânt al brigăzii de pompieri din Praga, a declarat că pompierii au fost chemați la fața locului sâmbătă, la ora 17, și abia după două ore au reușit să stingă focul.

„Sunt doi morți, dar mă tem că acesta nu e bilanțul final”, a spus directorul spitalului de urgență, Petr Kolouch, citat de The Telegraph.

„Oamenii sunt acum resuscitați, unul și-a revenit complet”, a spus el.

Cauza producerii incendiului, care s-a extins de la parteul clădirii, nu este cunoscută încă.

Hotelul are 76 de camere, este o clădire din secolul XIX, în stil Bohemian, un palat neo-renascentist, care a fost renovat, păstrându-se modelele arhitecturale originale, inclusiv tavanele înalte și scările impresionante din lemn.

Tag-uri:
hotel, flăcări, incendiu, praga, morți, răniți, foc, pompieri, urgență, ambulanță

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-988.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-988-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Focul a izbucnit la Hotelul Eurostars David, de patru stele, la câteva blocuri distanță de râul Vltava și aproape de Teatrul Național din capitala Cehiei.Departamentul de Pompieri din Praga a a anunțat că 40 de oameni au fost evacuați după izbucnirea incendiului, în cursul zilei de ieri. „Pot să...

Preluat de la EVZ