“Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale a lui Traian Băsescu a aflat recent că este gravidă, în urma unui proces reușit de fertilizare desfășurat la o clinică din București.

Udrea este la a treia încercare de acest gen, iar conform surselor din anturajul perechii, cel care ar fi insistat fiind iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, susține Antena 3″, este ştirea falsă apărută sâmbătă seara.

“Nu este adevărat. Nu sunt însărcinată. Nu am început nicio procedură de fertilizare in vitro. Este un fakenews”, a declarat Elena Udrea în exclusivitate pentru EVZ.

Tag-uri:
elena, udrea, insarcinata, udrea insarcinata, elena udrea, elena udrea insarcinata, dorin, cocos

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-985.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-985-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
'Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale a lui Traian Băsescu a aflat recent că este gravidă, în urma unui proces reușit de fertilizare desfășurat la o clinică din București.Udrea este la a treia încercare de acest gen, iar conform surselor din anturajul perechii, cel care ar fi insistat fiind iubitul...

Preluat de la EVZ