În urma atenționărilor meteorologice de precipitații abundente și intensificări ale vântului, ce pot depăși 65 km/h, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență,în perioada 21 ianuarie 2018, ora 16,00 – 22 ianuarie 2018, ora 22,00.

Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul Comandamentului au fost constituite 14 echipe de intervenție la nivelul municipiului Constanța, respectiv 18 echipe pentru restul județului, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă.

RAJA asigură toți abonații societății că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, RAJA roagă toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că se va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, RAJA face un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/constanta-raja-a-activat-comandamentul-pentru-situatii-de-urgenta-2-46238.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/constanta-raja-a-activat-comandamentul-pentru-situatii-de-urgenta-2-46238-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv