Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale a lui Traian Băsescu a aflat recent că este gravidă, în urma unui proces reușit de fertilizare desfășurat la o clinică din București.

Udrea este la a treia încercare de acest gen, iar conform surselor din anturajul perechii, cel care ar fi insistat fiind iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, susține Antena 3.

De-a lungul anului trecut, presa a scris de mai multe ori despre încercările Elenei Udrea de a deveni mamă. Udrea a fost fotografiată în fața unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare în Grecia în același scop.

Elena Udrea are 44 de ani și fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoș în iunie 2013. În luna martie a anului trecut, Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, însă decizia nu este definitivă.

Tag-uri:
elena, udrea, insarcinata, udrea insarcinata, elena udrea, elena udrea insarcinata, dorin, cocos

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-970.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-970-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale a lui Traian Băsescu a aflat recent că este gravidă, în urma unui proces reușit de fertilizare desfășurat la o clinică din București.Udrea este la a treia încercare de acest gen, iar conform surselor din anturajul perechii, cel care ar fi insistat fiind iubitul...

Preluat de la EVZ