Cel care a avut două mandate la Cotroceni lasă de înţeles că Iohannis a fost indus în eroare de o strategie bine planificată şi ale cărei efecte vor fi remarcate în România când va fi prea târziu.

„Vom vedea, dar atunci va fi prea târziu!
De trei zile, un cor întreg de artişti ai dezinformării remarcă “înţelepciunea” lui Iohannis în evidentul noncombat de la numirea doamnei Viorica Vasilica Dăncilă.

Argumentul suprem este invocarea art. 103 din Constituţie, fals interpretat de artiştii dezinformării şi şantajul mincinos al suspendării.

În realitate, Preşedintele României avea marjă constituţională suficientă pentru a respinge nominalizarea făcută de Daddy.
Poate coriştii reuşesc să explice public, cât este de constituţional ca preşedintele să dea conştient Guvernul României pe mâna condamnatului Dragnea.

Eu cred că acesta este cel mai mare risc, pentru evitarea căruia Preşedintele României trebuia să uzeze la maxim de prerogativele sale constituţionale.
Vom vedea, dar atunci va fi prea târziu!

PS – Oare cine l-o fi păcălit pe Iohannis cu povestea că la ora 18.00 Daddy urma să anunţe suspendarea?”, a scris Traian Băsescu pe contul său de Facebook

Tag-uri:
iohannis, dragnea, romania, premier, viorica vasilica dancila, psd premier, premier psd, suspendare iohannis, basescu, traian basescu, klaus iohannis, liviu dragnea, dragnea condamnat

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1006.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1006-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Cel care a avut două mandate la Cotroceni lasă de înţeles că Iohannis a fost indus în eroare de o strategie bine planificată şi ale cărei efecte vor fi remarcate în România când va fi prea târziu.„Vom vedea, dar atunci va fi prea târziu! De trei zile, un cor întreg...

Preluat de la EVZ