Bilanțul atacului armat comis de rebelii talibani asupra hotelului Intercontinental din Kabul a ajuns la 18 morți, dintre care 14 erau cetățeni străini, au anunțat, astăzi, autoritățile locale, informează BBC News Online.

Ministerul afgan de Interne a precizat că în urma atacului au murit 18 oameni, dintre care doar patru aveau cetățenie afgană. De asemenea, cei trei indivizi care au comis atacul au fost uciși de către forțele de securitate.

Atacul a fost revendicat de gruparea rebelilor talibani.

”Ieri seară, hotelul Intercontinental a fost atacat. Atacul a fost efectuat de mujahedinii noștri în căutare de martiraj”, a transmis Zabiullah Mujahid, purtătorul de cuvânt al rebelilor talibani.

Confruntările dintre atacatori și forțele de ordine au durat mai mult de 12 ore, iar forțele de securitate au reușit să salveze alte peste 100 de persoane.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/atacul-de-la-hotelul-intercontinental-din-kabul-bilantul-atentatului-a-ajuns-la-18-morti-46234.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/atacul-de-la-hotelul-intercontinental-din-kabul-bilantul-atentatului-a-ajuns-la-18-morti-46234-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv