Motivul pentru care vedeta a decis să părăsească televiziunea îl reprezintă, au mai povestit sursele citate, faptul că Anca Lungu a întâlnit un om de afaceri grec, foarte potent financiar, pe care îl ţine ascuns.

Prezentatoarea Observatorului este hotărâtă să plece din România şi să se mute în Grecia, ea urmând să se căsătorească cu milionarul grec, care are afaceri în domeniul cosmeticelor. Omul de afaceri este supranumit, de altfel, „Magnatul cosmeticelor”.

 Anca se pare că va fi înlocuită de Octavia Geamănu. Aceasta va renunța la edițiile sale pentru a prezenta știrile, post pe care, de altfel, l-a mai ocupat uneori, scrie Stireazilei.

Tag-uri:
antena, prezentaroare, demisie, milionar, grec

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-979.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-979-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Motivul pentru care vedeta a decis să părăsească televiziunea îl reprezintă, au mai povestit sursele citate, faptul că Anca Lungu a întâlnit un om de afaceri grec, foarte potent financiar, pe care îl ţine ascuns.Prezentatoarea Observatorului este hotărâtă să plece din România şi să se mute în Grecia, ea...

Preluat de la EVZ