Mai mult, Minune a făcut apel la aceştia să îl ajute, spunându-le că oferă chiar și o recompensă substanțială celui ce-i returnează telefonul. Mesajul a fost făcut public de manelist pe pagina sa de Facebook, spunând chiar că îi înapoiază telefonul celui ce a intrat în posesia lui după ce își recuperează fotografiile de familie, la care ține foarte mult.

„Rog cine îmi găseşte telefonul sau dacă ajunge pe la piese de schimb, că nu e vorba de aparat, că mi-am luat alt telefon. Ofer recompensă celor care îmi găsesc telefonul sau celor care mi l-au luat. Astăzi este sâmbătă. Avem la dispoziţie 3 zile până luni, pentru că ştiţi bine că mergi şi depui declaraţie, ajunge la voi acasă şi nu mai pot să fac nimic. Sau veniţi să îmi descarc pozele şi vă las telefonul”, a transmis Adrian Minune.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară: „Ăia nu-s hoţi, care te fură la masă, ăia sunt sclavi, Adriane, aşa se fură??? (…) Nu au caracter nici măcar să ţi-l aducă, eu sunt sigur de asta”, i-a transmis cineva manelistului, potrivit Cancan.

Tag-uri:
adrian minune, adrian minune telefon pierdut, recompensa

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-992.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-992-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialMonden
Mai mult, Minune a făcut apel la aceştia să îl ajute, spunându-le că oferă chiar și o recompensă substanțială celui ce-i returnează telefonul. Mesajul a fost făcut public de manelist pe pagina sa de Facebook, spunând chiar că îi înapoiază telefonul celui ce a intrat în posesia lui după ce...

Preluat de la EVZ