Un pilot care nu se afla în timpul serviciului a filmat momentul înfricoșător în care un avion plin cu pasageri află că urmează să facă o aterizare de urgență. 

Anunțul a fost făcut recent pe o cursă a companiei American Airlines, care zbura de la Phoenix la Dallas, înainte ca pasagerii să primească instrucțiuni despre cum să se comporte, scrie The Sun

Înregistrarea video a fost făcutp de un pilot pe nume Steve Ramsthel, care era pasager în avion, și a fost postată ulterior pe Facebook. 

În videoclipul terifiant, se poate auzi un steward care cere, clătinându-se, pasagerilor să își lege centurile de siguranță și să depoziteze toate obiectele pe care le mai au asupra lor sub scaunul din față. 

Apoi continuă instrucțiunile și spune că oamenii trebuie să stea în poziția corespunzătoare pentru aterizarea de urgență. De asemenea, spune ce se va întâmpla dacă avionul are o problemă la aterizare,.

Însoțitorul de zbor spune, la microfon: „Dacă apare un fum dens deasupra, acoperiți-vă nasul și gura și stați jos, cât mai aplecați, cât mai aproape de pământ, în timp ce evacuați aparatul”.

Pasagerii pot fi văzuți cum se apleacă în față, pe scaune, iar însoțitoarele de zbor din spate pot fi auzite țipând instrucțiuni, în timp ce avionul se apropie de aterizare. 

Este o înregistrare video tensionată, dar pasagerii reușesc să-și păstreze calmul, în ciuda momentului dificil prin care trec. 

Odată de avionul a aterizat în siguranță, tuturor celor de la bord li se cere să rămână la locurile lor, în timp ce echipajul verifică o problemă în carlinga avionului. 

Steva Ramsthel, care a făcut înregistrarea, a declarat pentru ABC15: „Unii oameni își făceau cruce, dar cred că adrenalina a fost la un nivel foarte ridicat și toată lumea pur și simplu a colaborat”. De altfe, se simțea foarte clar mirosul de fum, a dezvăluit pilotul. 

American Airlines a anunțat că mirosul de fum venea de la un ventilator defect. Nu este pentru prima oară în ultimele luni când un zbor al acestei companii este nevoit să facă o aterizare de urgență, în drum spre Dallas. 

Un avion a fost nevoit să facă o aterizare de urgență dramatică, în luna octombrie, după ce cabina s-a umplut cu un fum negru și gros. Înregistrarea video a zborului American Airlines arată cum pasagerii tușesc, se îneacă cu fumul care se vede pe tavan. 

Avionul călătorea între Birmingham, statul Alabama, și Dallas, statul Texas, când a apărut o urgență la altitudine. Fumul a început să umple cabina, la câteva minute după decolare, așa că piloții au fost nevoiți să întoarcă din drum și să aterizeze imediat. 

Tag-uri:
video extraordinar, pilot, filmat, aterizarea de urgență, avion, dallas, sua, pasageri, fum, cabină, cursă, american airlines

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-953.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-953-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un pilot care nu se afla în timpul serviciului a filmat momentul înfricoșător în care un avion plin cu pasageri află că urmează să facă o aterizare de urgență. Anunțul a fost făcut recent pe o cursă a companiei American Airlines, care zbura de la Phoenix la Dallas, înainte ca...

Preluat de la EVZ