Un bărbat a plonjat, astăzi, cu mașina în râul Argeș, pe raza comunei Vânătorii Mici din județul Giurgiu, în mașină aflându-se și doi copii, de 13 și 11 ani. Băiatul de 13 ani a fost scos în stare gravă, dar nu a mai putut fi salvat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița, Eduard Telea, a declarat că în județul Giurgiu, la limita cu județul Dâmbovița, o mașină în care se aflau un bărbat și cei doi copii ai lui, în vârstă de 11 și 13 ani, a căzut în râul Argeș, în comuna Vânătorii Mici.

“Bărbatul a reușit să iasă și să-l scoată și pe copilul de 11 ani. Cel de 13 ani a fost scos de pompierii de la Garda Potlogi, județul Dâmbovița. Am intervenit și noi, fiind la limită cu județul nostru. Mașina a căzut aproximativ 7 metri, în apă”, a declarat Telea.

Potrivit acestuia, băiatul de 13 ani este în stare critică, fiind resucitat de medici, însă fără succes, astfel că au fost nevoite să declare decesul băiatului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/un-tata-a-plonjat-cu-masina-in-rau-fiul-de-13-ani-nu-a-mai-putut-fi-salvat-46217.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/un-tata-a-plonjat-cu-masina-in-rau-fiul-de-13-ani-nu-a-mai-putut-fi-salvat-46217-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv