În Capitală au ajuns şi clujenii care au pornit pe jos, în 10 ianuarie, într-un „Marş al speranţei”. Protestatarii, care au plecat în urmă cu zece zile din centrul oraşului Cluj-Napoca, au venit pe jos până la Bucureşti, ei parcurgând câte 40 de kilometri pe zi. Lor li s-au alăturat pe traseu mai multe persoane, scrie Agerpres. 

Manifestanții s-au oprit câteva minute în fața sediului ALDE, urmând să se oprească şi la sediul central al PSD de pe bulevardul Kiseleff. Protestatarii poartă pancarte cu mesajele: “#Rezist”, “#Corupţia ucide”, “#Vă vedem”, “#Next level”, “PSD = ciuma roşie”.

Marşul de la Cluj-Napoca la Bucureşti se desfăşoară sub deviza: „Marşul speranţei. Toţi pentru justiţie cu fiecare pas”.

Alții protestatari din ţară au sosit sâmbătă la Bucureşti cu trenul, aceştia reunindu-se în Gara de Nord, unde au afişat de asemenea bannere şi pancarte cu mesaje împotriva corupţiei şi a coaliţiei de guvernare. 

Știre în curs de actualizare 

Tag-uri:
bucuresti, proteste, piata victoriei, protestarari, marsul sperantei, #rezist, 20 ianuarie, capitala, cluj

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-942.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-942-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
În Capitală au ajuns şi clujenii care au pornit pe jos, în 10 ianuarie, într-un „Marş al speranţei”. Protestatarii, care au plecat în urmă cu zece zile din centrul oraşului Cluj-Napoca, au venit pe jos până la Bucureşti, ei parcurgând câte 40 de kilometri pe zi. Lor li s-au...

Preluat de la EVZ