UPDATE, ora 16:45: La Gara de Nord s-au înregistrat primele incidente cu jandarmii. Un grup masiv a fost rugat de comandantul forțelor de ordine să nu strige prea tare lozincile ca să nu fie acoperite anunțurile către călători, venite prin difuzoare, din partea ceferiștilor.

S-a creat o nemulțumire totală în rândul protestatarilor și o ușoară altercație verbală, urmată de strigăte mai intense. Aceștia au perceput îndemnurile oamenilor legii ca pe o interzicere a manifestărilor. Se pare că grupul respectiv era de fapt o galerie sportivă.

ŞTIREA INIŢIALĂ

În Capitală au ajuns şi clujenii care au pornit pe jos, în 10 ianuarie, într-un „Marş al speranţei”. Protestatarii, care au plecat în urmă cu zece zile din centrul oraşului Cluj-Napoca, au venit pe jos până la Bucureşti, ei parcurgând câte 40 de kilometri pe zi. Lor li s-au alăturat pe traseu mai multe persoane, scrie Agerpres. 

Manifestanții s-au oprit câteva minute în fața sediului ALDE, apoi la sediul central al PSD de pe bulevardul Kiseleff. Protestatarii poartă pancarte cu mesajele: “#Rezist”, “#Corupţia ucide”, “#Vă vedem”, “#Next level”, “PSD = ciuma roşie”.

Marşul de la Cluj-Napoca la Bucureşti se desfăşoară sub deviza: „Marşul speranţei. Toţi pentru justiţie cu fiecare pas”. Declarațiile luate de reporteri de la participanți si difuzate pe posturile de televiziune se refereau la plecarea PSD de la guvernare.

Alții protestatari din ţară au sosit sâmbătă la Bucureşti cu trenul, aceştia reunindu-se în Gara de Nord, unde au afişat de asemenea bannere şi pancarte cu mesaje împotriva corupţiei şi a coaliţiei de guvernare. 

Tag-uri:
proteste, #rezist, proteste bucuresti, proteste rezist, proteste #rezist, protestatari rezist, protestatari #rezist, legile justitiei, proteste de strada, proteste romania, proteste legile justitiei, proteste antipsd, psd, proteste psd, proteste casa poporului, proteste palatul parlamentului, proteste piata victoriei, proteste palatul victoria, proteste guvern, protestatari cluj, protestatari timisoara

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/picsay-1516461967.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/picsay-1516461967-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
UPDATE, ora 16:45: La Gara de Nord s-au înregistrat primele incidente cu jandarmii. Un grup masiv a fost rugat de comandantul forțelor de ordine să nu strige prea tare lozincile ca să nu fie acoperite anunțurile către călători, venite prin difuzoare, din partea ceferiștilor.S-a creat o nemulțumire totală în rândul...

Preluat de la EVZ