Trump, favoritul, ținta și calul de bataie numarul 1 a acordat, pe data de 17 ianuarie 2018, cu ultimele puteri, “Fake News Awards” celor mai mincinoase, necinstite și incorecte știri și organisme media din anul 2017.

  • Pe locul 1 s-au clasat Paul Krugman, laureatul Premiului Nobel pentru Economie, care a declarat pentru New York Times, în ziua când Donald Trump a câștigat alegerile, că economia americană se va prabuși din cauza acestuia! Recordul istoric de creștere înregistrat de indicele Down Jones, cele peste 1 milion de locuri noi de muncă create într-un singur an, scăderea ratei somajului la cel mai jos nivel înregistrat în ultimii 16 ani, demonstrează că Paul Krugman a luat Nobelul pentru Economie la fel cum l-a luat Obama pe cel pentru Pace.
  • Pe locul 2, marele ziarist Brian Ross de la ABC, care a afirmat ca un apropiat a lui Trump a marturisit că președintele i-a ordonat să-i contacteze pe ruși în timpul campaniei electorale.
  • Medalia de bronz a fost acordată către CNN care a afirmat ca Trump și copiii săi au avut acces la documentele piratate de WIKI LEAKS
  • Pe locul 4 s-a clasat prestigiosul TIME, care și-a informat publicul ca rasistul Trump a îndepărtat bustul lui Martin Luther King din Biroul Oval.
  • Pe locul 5, cunoscutul Dave Weigel, de la Washington Post, care a postat pe Twitter o fotografie contrafăcută, de la unul dintre meetingurile lui Trump.
  • Pe locul 6 apare  CNN, care a produs și distribuit un film video înșelător, care dă impresia că Trump se face de râs în timpul vizitei în Japonia, hrănind cu stângacie peștii dintr-un bazin.
  • Pe locul 7, tot CNN, care afirmă că un apropiat al lui Trump s-a întâlnit cu Rușii.
  • Pe locul 8, se clasează NewsWeek care a răspândit știrea ca Donald Trump, aflat în vizită în Polonia, a gafat și nu a strâns mâna Primei Doamne poloneze.
  • Pe locul 9, din nou, serial fake news CNN, care anunță că directorul FBI respinge afirmația făcută de Trump că nu există nicio anchetă în ceea ce-l privește.
  • Pe locul 10, prestigiosul New York Times acuzându-l pe Trump că a ascuns un raport asupra climatului.

CNN, ABC, CBS, MSNBC, New York Times, Washington Post au susținut că reforma fiscală promisă de Donald Trump, este o reformă ostilă Americii, bună doar pentru prietenii de afaceri ai președintelui american. Apple, mândria stângii progresiste americane, contrazice poziția mass-media menționată, recunoaște într-un comunicat ca datorită acestei reforme poate repatria în Statele Unite 32 de miliarde de dolari și crea prin investiții masive peste 20000 de noi locuri de muncă!

Tag-uri:
trump, premii, decernare

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-966.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-966-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Trump, favoritul, ținta și calul de bataie numarul 1 a acordat, pe data de 17 ianuarie 2018, cu ultimele puteri, “Fake News Awards” celor mai mincinoase, necinstite și incorecte știri și organisme media din anul 2017. Pe locul 1 s-au clasat Paul Krugman, laureatul Premiului Nobel pentru Economie, care a declarat pentru...

Preluat de la EVZ