Meciul Simona Halep – Luaren Davis 4-6, 6-4, 15-13 le-a oferit motive mândrie și organizatorilor de la Australian Open. În această dimineață, din respect pentru efortul depus Halep, contul de Twitter al competiției și-a actualizat fotografia de copertă: Halep le-a luat fața tuturor.

Simona Halep și Lauren Davis au oferit un adevărat “thriller” la Australian Open. Un maraton de tenis, de 3 ore și 45 de minute, închieiat după un efort fantastic al ambelor sportive, care a impresionat o lume întreagă. În consecință, chiar dacă nu este la fel de populară precum Federer, Djokovic sau Șarapova, Halep apărut pe coverul contului de Twitter al Australian Open.

Halep a câștigat cu inima o dispută în care a salvat trei mingi consecutive de meci, egalând cel mai lung meci din istoria turneului de la Melbourne în privința numărului de game-uri, la feminin (48).

Constănțeanca, liderul mondial, o va întâlni pe Naomi Osaka (Japonia, 72 WTA) în optimile de finală ale competiției de la Antipozi.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/organizatorii-australian-open-gest-superb-pentru-halep-dupa-meciul-cu-davis-46212.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/organizatorii-australian-open-gest-superb-pentru-halep-dupa-meciul-cu-davis-46212-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv