Colegii povestesc că Olivia avea probleme cu drogurile, potrivit apropiaţilor săi. Tânăra a fost internată de mai multe ori la dezintoxicare, dintr-o astfel de instituţie ieşind în urmă cu doar câteva zile, scrie Cancan.ro. 

Se pare că Olivia lua foarte multe medicamente combinate cu drogurile recreaţionale şi alcool, i-ar fi cauzat moartea. Cu toate acestea, autorităţile nu au dat publicităţii cauza oficială a decesului tinerei actriţe.

Moartea tinerei Olivia vine după ce, în ultimele săptămâni, au mai murit alte patru actriţe din domeniu: Olivia Nova, August Ames, Turi Luv şi Yurizan Beltran.

Tag-uri:
acrita, filme porno, cauze, deces, droguri, olivia, Olivia Lua

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-949.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-949-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Colegii povestesc că Olivia avea probleme cu drogurile, potrivit apropiaţilor săi. Tânăra a fost internată de mai multe ori la dezintoxicare, dintr-o astfel de instituţie ieşind în urmă cu doar câteva zile, scrie Cancan.ro. Se pare că Olivia lua foarte multe medicamente combinate cu drogurile recreaţionale şi alcool, i-ar fi cauzat...

Preluat de la EVZ