Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al PolițieiRomâne informeazăcă la această oră ninge pe mai multe artere naționale și autostrăzi, însă fără probleme de circulație.

Pe Autostrăzile A1București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea ninge ușor, dar zăpada nu s-a depus, carosabilul este negru, umed. Aceeași situație este și pe DN1, în stațiunile de pe Valea Prahovei, unde ninge normal pentru această perioadă, iar zăpada se topește, carosabilul este curat. Iar pe DN7, în stațiunile de pe Valea Oltului, nu sunt precipitații de vreun fel, carosabilul fiind uscat.

Polițiștii recomandă șoferilor să acorde atenție sporită circulației pe timp de ninsoare, să reducă viteza de deplasare, să păstreze în mers o distanță suficient de mare față de vehiculul dinainte și să nu efectueze depășiri riscante.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/infotrafic-ninge-pe-mai-multe-drumuri-nationale-si-autostrazi-46214.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/infotrafic-ninge-pe-mai-multe-drumuri-nationale-si-autostrazi-46214-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv