Florian coldea nu a venit singur, ci cu un alt apropiat al grupului care a fost în centrul atenției în 2017, Vasile Dâncu.

Fostul prim-adjunct al SRI, împreună cu fostul vicepremier Vasile Dâncu au aterizat în cursul serii de vineri în Cluj-Napoca, anunță Gazeta de Cluj.

Cei doi au apărut recent și la înmormântarea scriitorului Augustin Buzura împreună cu un alt clujean, Ioan Rus, dar și cu fostul ministru de interne și șef al Poliției, Petre Tobă. Conexiunile dintre cei patru au fost întodeauna catalogate, în culisele politicii, ca fiind cel puțin controversate.

Vasile Dâncu a fost împreună cu Florian Coldea și în celebrele vizite în Seychelles și Toscana cu Sebastian Ghiță.

Tag-uri:
coldea, florian, florian coldea, vizita, cluj, rus, ioan rus, petre, toba, petre toba, augustin, buzura

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/george-maior-insotit-de-fostul-sau-adjunct-florian-coldea-la-inmormantarea-academicianului-augustin-464003.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/george-maior-insotit-de-fostul-sau-adjunct-florian-coldea-la-inmormantarea-academicianului-augustin-464003-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Florian coldea nu a venit singur, ci cu un alt apropiat al grupului care a fost în centrul atenției în 2017, Vasile Dâncu.Fostul prim-adjunct al SRI, împreună cu fostul vicepremier Vasile Dâncu au aterizat în cursul serii de vineri în Cluj-Napoca, anunță Gazeta de Cluj.Cei doi au apărut recent și...

Preluat de la EVZ