Podul care poate fi văzut în galeria foto oferită de EVZ este considerat unul dintre cele mai periculoase poduri din lume, acesta fiind străbătut, cel mai des, de șoferi sau motocicliști teribiliști.

În ciuda avertismentelor în privința șubrezimii sale, mulți șoferi traversează podul din satul Kuanda, din regiunea Trans-Baikal. Autoritățile ruse afirmă că podul nu a fost oferit niciodată circulației, chiar dacă este făcut de 30 de ani, iar oamenii care vor să îl traverseze o fac pe propriul risc.

Cele mai mari probleme există atunci cînd bate vîntul, lipsa parapeților, șubrezimea stâlpilor de susținere, dar și lățimea îngustă a drumului crează un tablou de coșmar. 

Tag-uri:
siberia, pod, Rusia, poduri rusia, drumuri periculoase, drumuri, periculoase

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-951.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-951-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Podul care poate fi văzut în galeria foto oferită de EVZ este considerat unul dintre cele mai periculoase poduri din lume, acesta fiind străbătut, cel mai des, de șoferi sau motocicliști teribiliști.În ciuda avertismentelor în privința șubrezimii sale, mulți șoferi traversează podul din satul Kuanda, din regiunea Trans-Baikal. Autoritățile...

Preluat de la EVZ