Cadavrul bărbatului a fost descoperit sâmbătă dimineaţă, într-un imobil din Braşov. Imediat, o echipă de anchetatori a ajuns la faţa locului pentru a face cercetări, scrie Antena3.

”O persoană a fost găsită decedată, posibil să fie din rândul oamenilor străzii. Deocamdată, nu cunoaştem cauza reală a morţii, care va fi stabilită în urma necropsiei. La acest moment, se fac investigaţii şi cercetări pentru identificarea unui cerc de suspecţi. Vom reveni cu informaţii, imediat ce le vom avea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Braşov, Mihaela Hermenean.

Anchetnrasa poliţiştilor braşoveni se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Tag-uri:
brasov, caz, om, mort, decedat

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-946.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-946-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Cadavrul bărbatului a fost descoperit sâmbătă dimineaţă, într-un imobil din Braşov. Imediat, o echipă de anchetatori a ajuns la faţa locului pentru a face cercetări, scrie Antena3.”O persoană a fost găsită decedată, posibil să fie din rândul oamenilor străzii. Deocamdată, nu cunoaştem cauza reală a morţii, care va fi...

Preluat de la EVZ