Prezentatoarea a avut un şoc atunci când şi-a văzut invitata că a intrat în direct mestecând gumă și a reacționant imediat. I-a cerut femeii să scuipe guma într-un şerveţel, motivând că aşa aceasta va putea vorbi mai clar.

„Aveţi o gumă în gură? Vreţi să o scoateţi? Haideţi să-i dăm un şerveţel doamnei. Ca să ne auzim mai bine, nu de alta”, i-a cerut Simona Gherghe invitatei sale la Antena 1. 

Un pic mai târziu, Simona a avut parte de altă surpriză. Iubitul femeii a cerut-o în căsătorie pe aceasta în direct: „Vreau să vadă că îi pun inelul pe mână chiar aici, în faţa tuturor. Mă laşi să fiu tată la copii tăi? L-am cumpărat, surpriză, l-am ţinut pitit. Nu trebuia să o fac aicea, ci la primărie, dar am vrut să demonstrez că nu am luat-o din ambiţie”.

Bruneta susţine că nu i-a furat soţul surorii sale şi că între ei e o poveste de dragoste mai veche, scrie Cancan. ”Suntem surori numai după mamă. Înaintea surorii mele, s-a iubit cu mine. Aşa am fost dintotdeauna, îndrăgostiţi. Noi am mai fost împreună şi acum vreo şapte ani. Am 6 copii. Doi sunt la centru de plasament, în Târgovişte, unul la părinţii mei şi trei sunt cu mine. Cei de la centru au 14 şi 13 ani. Îi văd o dată pe lume. Nu le dă voie până la 18 ani. Eu am apelat şi eu i-am dat”.

Tag-uri:
gherghe, simona gherghe, emisiune, soc, antena 1, acces direct, invitata, guma

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-944.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-944-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Prezentatoarea a avut un şoc atunci când şi-a văzut invitata că a intrat în direct mestecând gumă și a reacționant imediat. I-a cerut femeii să scuipe guma într-un şerveţel, motivând că aşa aceasta va putea vorbi mai clar.„Aveţi o gumă în gură? Vreţi să o scoateţi? Haideţi să-i dăm...

Preluat de la EVZ