Conducerea Colegiului “Mihai Viteazul” din orașul Ineu, județul Arad, a început o anchetă după ce un elev a aruncat în aer catedra dintr-o sală de clasă, cu o petardă de mare putere. Nicio persoană nu a fost rănită.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Arad, Emilia Șorițeu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că a fost începută o anchetă de către conducerea Colegiului “Mihai Viteazul” din orașul Ineu. Asta după ce, vineri, un elev a aprins o petardă de mare putere, pe care a introdus-o în sertarul catedrei, mobilierul explodând.

“Am discutat cu doamna director de la unitatea de învățământ. Se pare că, vineri, a avut loc un mic incident. Una dintre eleve a adus o petardă la școală, cel mai probabil rămasă de la sărbători. Într-o pauză, se juca prin clasă cu petarda, iar la un moment dat, un coleg i-a luat-o și a introdus-o într-un setar de la catedră, negândindu-se că va exploda. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită”, a afirmat Emilia Șorițeu.

Portivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Arad, luni va fi convocată Comisia de Disciplină a unității de învățământ, care va stabili ce sancțiuni vor fi aplicate elevului care a aprins petarda în sala de clasă.

“Luni, la prima oră, vom avea informarea de la doamna director și vom știi măsurile care vor fi luate față de elevul vinovat”, a spus Emilia Șorițeu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/ancheta-la-un-liceu-dupa-ce-un-elev-a-aruncat-catedra-in-aer-cu-o-petarda-46213.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/ancheta-la-un-liceu-dupa-ce-un-elev-a-aruncat-catedra-in-aer-cu-o-petarda-46213-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv