Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce 2 mașini s-au ciocnit în comuna Sântana de Mureș din județul Mureș. Șoferul unei mașini a virat la stânga pentru a intra într-o curte, fără să se asigure, și s-a ciocnit frontal cu mașina care venea din sens opus.

Reprezentanții Poliției Mureș au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs în urma unei neacordări de prioritate.

”Un șofer ar fi vrut să vireze la stânga pentru a intra într-o curte, nu s-a asigurat și s-a tamponat frontal cu cel care circula din sens opus”, potrivit Poliției Mureș.

La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în urma impactului cinci persoane au fost rănite.

De asemenea, ISU intervine pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a unui eventual incendiu.

Pe raza comunei mureșene Sântana de Mureș traficul se desfășoară cu dificultate.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/accident-doua-masini-s-au-ciocnit-cinci-persoane-ranite-1-46210.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/accident-doua-masini-s-au-ciocnit-cinci-persoane-ranite-1-46210-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv