Îmbrăcat în sutană, fostul popă a plecat din Iaşi spre Costuleni bine aghezmuit. Dupa ce a spus o rugaciune, s-a urcat beat mangă la volan si a pornit spre casă însoţit de un alt barbat, imbracat tot in haine preotesti. La Cozia, a mai turnat câteva pahare de alcool pe gât, s-a urcat iar la volan şi a plecat spre Răducăneni, informează colegii de la bzi.ro. Aflat în zonă, un echipaj de la poliţie i-a semnlat să tragă pe dreapta, însa raspopitul s-a făcut ca nu vede şi a apasat pedala de acceleratie. Ajuns la graniţa cu judeţul Vaslui poliţiştii au cerut sprijinul colegilor din Huşi. Imediat mai multe echipaje de rutieră şi de jandarmi s-au mobilizat, iar pe raza localităţii Dranceni l-au prins pe răspopit într-o parcare.

“Dumnezeu a condus maşina!”

Poliţiştii l-au gasit pe raspopitul Teleman asezat pe bancheta din spate a autombilului. S-a jurat ca nu el a condus şi a strigat către poliţişti ca “Însuşi Dumnezeu a condus!”. Cum o aberaţie atat de mare nu putea fi crezută, poliţiştii s-au chinuit să-l lămurească să coboare din maşina şi să sufle în fiolă. Nici n-a vrut să audă de asta şi a început să înjure de toţi sfinţii. A ţinut, în schimb, să le promită poliţiştilor că după ce va ajunge el în Parlament le va mari lefurile: “Ba, eu ajung în Parlament… Am să vă măresc salariile”, a spus Constantin Teleman.

Falsul preot a făcut comerţ cu obiecte bisericeşi pe muntele Athos

Asezat jos, între scaunele din faţă şi bancheta din spate, raspopitul l-a înjurat şi pe preşedintele Iohannis. Într-un final, a fost scos din masina şi încătuşat.  Replicile pornografice ale raspopitului din Iaşi sunt greu de reprodus. Nu i-a fost deloc ruşine, îmbrăcat în haine preoţeşti, să înjure de mama focului. “Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru refuz de recoltare probe biologice, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Cei doi barbaţi îmbracati în preoţi ar fi vrut să ajungă în Grecia, dar drumul lor s-a oprit, cel puţin deocamdată. Din informaţiile existente răspopitul ar fi slujit o perioadă la o mănăstire de pe muntele Athos, loc din care a fost alungat pentru că s-ar fi ocupat cu comerţul de obiecte de cult.

Tag-uri:
iasi, raspopit, preot, beat, beat manga, dumnezeu, sfinti, fiola

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-450.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-450-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Îmbrăcat în sutană, fostul popă a plecat din Iaşi spre Costuleni bine aghezmuit. Dupa ce a spus o rugaciune, s-a urcat beat mangă la volan si a pornit spre casă însoţit de un alt barbat, imbracat tot in haine preotesti. La Cozia, a mai turnat câteva pahare de alcool...

Preluat de la EVZ