Prima căsătorie a avut loc în 1985, în comuna Cumpăna. La aproape 24 de ani după, în 2009, bărbatul a mers la starea civilă c o altă femeie. În final, ultimul mariaj a început din anul 2014. Cele trei femei nu au rămas toate în grațiile bărbatului, acesta divorțând în 2015 de una dintre soții, conform TVR.

Evenimentele au iești la iveală după ce prima soție a bărbatului a vrut să își schimbe buletinul.

Ultima soție cunoaște situația bărbatului și o acceptă. Aceasta a declarat că soțul ei ar fi vrut să divorțeze de prima lui nevastă, dar cei doi nu ar fi reușit să se întâlnească, din vina femeii.

În schimb, soția din Cumpăna are o perspectivă diferită asupra evenimentelor. Femeia a afirmat că ea este cea care a încercat să înainteze actele pentru divorț, dar nu a putut intra în contact cu bărbatul, care o evită.

Bărbatul a fost într-un final trimis în judecată. Acesta riscă să primească o amendă penală, sau chiar o sentință în închisoare, între trei luni și doi ani.

Acesta este singurul caz de bigamie descoperit în județul Constanța în ultimul deceniu.   

Tag-uri:
sotie, bigamie, trei sotii, România, stare civila, casatorie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-428.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-428-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Prima căsătorie a avut loc în 1985, în comuna Cumpăna. La aproape 24 de ani după, în 2009, bărbatul a mers la starea civilă c o altă femeie. În final, ultimul mariaj a început din anul 2014. Cele trei femei nu au rămas toate în grațiile bărbatului, acesta divorțând...

Preluat de la EVZ