În spaţiul public se vorbeşte, pe baza informaţiilor obţinute din mai multe izvoare, despre o revoltă a baronilor PSD împotriva lui Liviu Dragnea, EVZ oferind detalii despre această situaţie. În acest context, premierul Mihai Tudose se va vedea la Guvern cu 19 preşedinţi de Consilii Judeţene, scrie hotnews.ro.

Întâlnirea este acoperită de o ceremonie de semnare a contractelor pentru mai multe aparate medicale de înaltă tehnologie. 

La această ceremonie va participa şi ministrul Sănătăţii Florian Bodog şi se vor semna contractele pentru achiziţia a 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 aparate de Rezonanţă Magnetică (RMN) și 21 de sisteme informatice PACS.

Luni, premierul a avut înainte de şedinţa de CEx a PSD o întâlnire cu baronul de Vrancea Marian Oprişan, iar surse politice susţin că în cadrul întâlnirii liderilor PSD s-a văzut o împărţire a taberelor.

Tag-uri:
PSD, baroni, Dragnea, Tudose

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-77.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-77-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
În spaţiul public se vorbeşte, pe baza informaţiilor obţinute din mai multe izvoare, despre o revoltă a baronilor PSD împotriva lui Liviu Dragnea, EVZ oferind detalii despre această situaţie. În acest context, premierul Mihai Tudose se va vedea la Guvern cu 19 preşedinţi de Consilii Judeţene, scrie hotnews.ro.Întâlnirea este acoperită...

Preluat de la EVZ