Glumă macabră pentru un elev din România. Băiatul de 12 ani este consiliat, după ce s-a trezit mort pe Facebook. Colegii de clasă au falsificat un certificat de deces pe care au trecut numele lui. Gluma a făcut ca toți prietenii virtuali să fie anunțați că băiatul ar fi murit, informează observator.tv.

 “Te vreau mort pentru că nu te plac, pentru că tu nu ești de acceptat, nimeni nu te acceptă, ești inutil.” E explicația primită de copilul de 12 ani de la colegii săi, pentru gluma macabră pe care i-au făcut-o. Avea 400 de prieteni virtuali pe Facebook, iar toți au primit o notificare în care erau anunțați că amicul lor ar fi murit. În ochii colegilor de clasă, băiatul este “de bani gata”, dar extrem de zgârcit.”, a spus Delia Mina, psihoterapeut.

Acum, atât băiatul, cât și părinții lui merg la psiholog. Cazul e unic în România, dar majoritatea adolescenților sunt amenințați online cu moartea, cel puțin odată pe an. Există chiar o pagină de internet unde copiii își spun povestea sub anonimat. “Mi-a comentat un coleg de școală la o poză spunându-mi “balenă”, se lega de faptul că sunt mai plinuță, pe când el e de două ori mai mare decât mine. Și i-am răspuns încercând să nu par afectată. Am greșit pentru că a ajuns să îmi scrie non-stop că sunt o balenă ucigașă.”

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/razbunare-macabra-din-partea-unor-elevi-din-romania-un-copil-de-12-ani-s-a-trezit-mort-pe-facebook-44601.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/razbunare-macabra-din-partea-unor-elevi-din-romania-un-copil-de-12-ani-s-a-trezit-mort-pe-facebook-44601-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv