O nouă crimă zguduie județul Satu Mare, la o zi după reținerea lui Răzvan Mircea Rentea, tânărul de 33 de ani care și-a ucis bunica, tatăl și mama.  În urma unui scandal izbucnit din cauza băuturii, doi consăteni din localitatea Certeze s-ar fi luat la harță, iar unul dintre ei a murit.


Incidentul a avut loc, marți după amiază, în jurul orei 17.00. Surse judiciare au declarat, pentru EVZ, că cei doi au băut acasă la criminal iar scandalul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan. Bărbatul de 50 de ani l-ar fi înjunghiat cu o sticlă spartă pe care a înfipt-o în zona inimii tânărului de 37 de ani.


La fața locului s-a deplasat o echipă de criminaliști din Satu Mare, care au găsit în casa în care a avut loc crima mai multe sticle sparte, semn că între cei doi a izbucnit un scandal. Criminaliștii l-a reținut pe autor și urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs decesul.

Răzvan Mircea Rentea, autorul triplului omor,  a fost pompier, timp de patru ani, între anii 2007 și 2011. Așa cum au confirmat, pentru EVZ, surse din IGSU, Rentea a vrut să se reîncadreze la ISU Satu Mare, în anul 2015, dar a picat testul psihologic. El  a căzut patima jocurilor de noroc și a fost dezmoștenit de părinți.


Loading…

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/razvan-rentea-captura-video-presa-sm.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/razvan-rentea-captura-video-presa-sm-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
O nouă crimă zguduie județul Satu Mare, la o zi după reținerea lui Răzvan Mircea Rentea, tânărul de 33 de ani care și-a ucis bunica, tatăl și mama.  În urma unui scandal izbucnit din cauza băuturii, doi consăteni din localitatea Certeze s-ar fi luat la harță, iar unul dintre...

Preluat de la EVZ