Un tânăr se zbate între viață și moarte pe patul de spital, după ce a fost agresat de alți trei tineri. Incidentul a avut loc vineri noaptea spre sâmbătă în localitatea clujeană Nicula. Unul dintre agresori, care i-a aplicat victimei loviturile cele mai grave, a fost arestat preventiv și este cercetat penal pentru tentativă de omor.

Giorgian Oprescu este originar din județul Sălaj, comuna Almașu. Tânărul lucrează în zona orașului Gherla, iar vineri noaptea spre sâmbătă se afla pe o stradă din Nicula.

Scandalul a pornit pe fondul unor discuții despre o fată, dar și a alcoolului, după cum precizează surse din rândul anchetatorilor. Tânărul Giorgian Oprescu a fost bătut cu bestialitate de cei trei agresori și lăsat să zacă inconștient pe stradă. Tânăra Ionela Mustea este mărul discordiei. Fata a fost iubita lui Giorgian, iar acum este iubita agresorului Ionuț Butuza.

Rănit extrem de grav, Giorgian a fost transportat de urgență la Spitalul Gherla. Medicii de la această unitate medicală au decis că cel mai bine pentru tânăr este să fie transferat la Spitalul de Urgență Cluj-Napoca.

În cauză, procurorul anchetator din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a pus în mișcare acțiunea penală împotriva agresorilor, Ionuț Butuza fiind arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă de omor, scrie ziarulclujean.ro.

Sursă: ziarulclujean.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/tanar-snopit-in-bataie-si-abandonat-pe-strada-din-cauza-unei-fete-agresorul-arestat-44588.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/tanar-snopit-in-bataie-si-abandonat-pe-strada-din-cauza-unei-fete-agresorul-arestat-44588-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv