O femeie a avut parte ieri de o moarte cumplită, după ce mașina în care se afla a fost acroșată de o alta, în timpul unei depășiri periculoase. Evenimentul s-a petrecut la intrare în localitatea Roma, după ce doi șoferi care veneau dinspre Botoșani s-au șicanat în trafic.

Petru L., în vârstă de 42 de ani, conducătorul unui Volkswagen Transporter, a declarat că șoferul unui autoturism Audi A8, cu numere de București, a intrat în depășirea sa, iar, la finalizarea manevrei, l-a agățat cu aripa dreapta spate.

Potrivit monitorulbt.ro, în urma impactului autoutilitara a intrat în balans, a prins acostamentul de pe partea dreaptă a drumului, după care a ajuns pe sensul opus și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. Aflată pe scaunul din dreapta șoferului, soția acestuia, Daniela L. în vârstă de 40 de ani, a fost proiectată din mașină. Ghinionul femeii a fost că autoutilitara a căzut peste ea, omorând-o.

Soțul său a suferit un șoc și a fost preluat de o ambulanță și dus la Unitatea de Primiri Urgențe. Acesta plângea încontinuu și spunea că soția lui nu mai este. „M-a lovit din lateral și m-a împins cu mașina în afară. Apoi ne-am răsturnat”, povestea acesta polițiștilor. “M-ai distrus pe viață”, i-a spus bărbatul celuilalt șofer.

Tot la spital a ajuns și Florin T. de 36 de ani, șoferul autoturismului implicat în accident.

„El mergea pe mijlocul drumului, mai mult pe contrasens. L-am claxonat de câteva ori să se dea la o parte, dar nu a vrut, iar apoi am intrat în depășire”, le-a spus Florin L. polițiștilor, care i-au atras atenția că în cazul în care autoutilitara mergea pe mijlocul drumului ar fi trebuit să sune la 112 să reclame acest fapt, nu să forțeze o depășire periculoasă.

Sursă foto: monitorulbt.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-groaznic-dupa-o-sicanare-in-trafic-sotia-unui-sofer-a-murit-strivita-m-ai-distrus-pe-viata-galerie-foto-44554.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-groaznic-dupa-o-sicanare-in-trafic-sotia-unui-sofer-a-murit-strivita-m-ai-distrus-pe-viata-galerie-foto-44554-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv