Astfel, anul viitor omenirea se va confrunta cu o adevarată criză ecologică, astfel ca fenomentele naturale vor fi mult mai frecvente și mult mai devastatoare. Italienii se vor confrunta cu pierderi omenești mari în urma erupției vulcanului Vezuviu.


SUA si Australia vor fi, din nou, victimele unor incendii de o violența nemaivăzută, în timp ce China și India vor asista la inundatii nemaîntalnite pâna acum.


Totodată, Pământul va fi zguduit de cutremure extrem de puternice, undele seismice urmând sa afecteze inclusiv regiuni care nu au cunoscut acest fenomen. Conform spuselor lui Parker, insulele Caraibe vor deveni epicentrul unor uragane nemaivăzute, iar procesul de dezintegrare a calotei Antarcticii se va accelera, scrie B1.ro.

În ceea ce privește politica, Parker nu crede că americanii vor reuși să-l dea jos pe președintele Donald Trump. Nu acelasi lucru se poate spune despre Coreea de Nord, unde Kim Jong-un va fi înlaturat de la putere. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Astfel, anul viitor omenirea se va confrunta cu o adevarată criză ecologică, astfel ca fenomentele naturale vor fi mult mai frecvente și mult mai devastatoare. Italienii se vor confrunta cu pierderi omenești mari în urma erupției vulcanului Vezuviu. SUA si Australia vor fi, din nou, victimele unor incendii de o...

Preluat de la EVZ