Un bărbat a murit, iar alți șapte sunt grav răniți după ce, azi noapte, mașina în care se aflau, o autoutilitară de 8 locuri, s-a izbit de un copac, pe DN 13B, în județul Harghita.

 Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat că șoferul mașinii, în vârstă de 37 de ani, a murIt, iar alți șapte bărbați sunt răniți.

”Accidentul rutier s-a produs pe DN 13B, între localitățile Joseni și Gheorgheni. Inițial trei victime au fost încarcerate, iar una dintre ele a fost declarată decedată. Șase dintre cei șapte bărbați duși de urgență la Spitalul din Gheorgheni au fost transferați în cursul nopții la Spitalul din Miercurea Ciuc. Unul se află în comă, iar ceilalți cinci prezintă fracturi deschise la membre”, a spus Alina Ciobotariu.

Potrivit Poliției Harghita, accidentul s-a produs după ce șoferul a părăsit șoseaua și s-a izbit violent de un copac.

”Șoferul autoutilitarei a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un copac. Cauza probabilă e oboseala accentuată. Răniții au vârste cuprinse între 19 și 51 de ani, iar cel care a decedat avea 37 de ani”, potrivit Poliției Harghita.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/77-44481.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/77-44481-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv